Aspirator multifunctional KarcherWD, aspirare umeda si uscata

Aspiratorul multifunctional de la Karcher WD 3 S V-19/6/20 , aspirare umeda si uscata, 19l, furtun 2m, 1000W, functie de suflare , inox, Galben/Negru este perefet pentru casa ta!

>>CUMPARA ACEST ASPIRATOR DE AICI

  Vreau sa va vorbesc putin despre aspiratorul de la Karcher WD 3 si cat de mult ma ajuta sa imi usurez munca in fiecare zi.

Karcher WD 3

  Din punctul meu de vedere aspiratoarele multifuncționale reprezintă soluții ideale pentru întreținerea casei, deoarece pot gestiona atât aspirarea umedă, cât și cea uscată si usureaza munca  indiferent de situatie.

  Aspiratorul Karcher WD 3 S V-19/6/20 impresionează prin calitatea construcției sale și performanța excepțională. Cu o putere de aspirare remarcabilă, acest aspirator poate gestiona eficient murdăria uscată, cât și lichidă, oferind o soluție completă pentru întreținerea locuinței tale. Cu tehnologia V-19, aspiratorul Karcher asigură o suflare eficientă a aerului, menținând un mediu curat și sănătos în casă.

 Designul compact și manevrabilitatea ușoară fac ca aspirarea întregii case să fie o sarcină simplă dar si foarte usoara. Datorită accesorilor incluse și a designului ergonomic, aspiratorul poate ajunge ușor în toate colțurile dificile și poate gestiona diverse tipuri de suprafețe fără prea mult efort.

Karcher WD 3 V-17/4/20 1.628-101.0

Esperienta mea cu acest aspirator

Imi place foarte mult acest aspirator de la KarcherWD deoarce nu ocupa mult spatiu in debara si este foarte usor de manevrat pe casa scarilor.

Daca ai varsat ceva umed pe mocheta si dai cu aspiratorul, are puterea de a trage umezeala din testut fara nici o problema.

  Am fost impresionat de performanța sa constantă și versatilitatea în gestionarea atât a murdăriei uscate, cât și a celei lichide. Prețul accesibil a fost un factor decisiv în alegerea mea și consider că acest aspirator oferă o valoare excelentă pentru bani.

  Aspiratorul multifuncțional Karcher WD 3 S V-19/6/20 se evidențiază în piața aspiratoarelor datorită performanțelor sale remarcabile. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un aspirator eficient și fiabil pentru aspirarea umedă și uscată din întreaga gospodarie.

  Eu recomand cu mare drag acest tip de aspirator de la KarcherWD pentru ca este foarte eficient si practic intr-o gospodarie.

>>CUMPARA ACEST ASPIRATOR DE AICI<<

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator fara sac
Tip alimentare La retea
Tip aspirare Uscata Umeda
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Maner pliabil
Adancime 353 mm
Latime 328 mm
Inaltime 523 mm
Greutate 4.9 Kg
Culoare Galben

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1000 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Capacitate colectare 19 l
Lungime cablu 4 m

FILTRARE & ACCESORII

Tip sac Textil
Accesorii incluse Accesoriu pentru spatii inguste, Accesoriu pentru autovehicul, Duza spalare pardoseala

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *