Nokia 3310 Revine

Pentru nostalgici modelului Nokia 3310, printre care ma numar si eu, trebuie sa stie ca acest model a fost relansat! Cu totii ne amintim de cel mai bun telefon al tuturor timpurilor! Practic Nokia 3310 a fost modelul care a revolutionat industria telefoanelor mobile si modelul care a facut celebra compania Nokia!

Datorita acestui model Nokia a fost pentru mai bine de zece ani cel mai mare producator de telefoane mobile, iar 3310 a fost cel mai vandut model al celor de la Nokia! Dupa succesul acestui model Nokia a inceput sa produca din ce in ce mai multe variatii, modele asemanatoare care practic aveau la baza acelasi telefon, acelasi soft si baterie si toate au avut succes!

De ce Nokia 3310 a avut asa un succes?

Aici ar exista foarte motive de mentionat dar noi o sa incercam sa le atingem pe cele mai importante cum ar fi:

1. Rezistenta – era un telefon indistructibil. Rezistent din toate punctele de vedere acest telefon daca era folosit in conditii normale avea o durata de viata foarte lunga, pesonal am vazut ultima data pe cineva folosind acest model in urma cu doar cativa ani, dar cu siguranta exista si in ziua de azi exemplare perfect functionale

2. Usor de folosit – probabil cel mai usor de folosit si intuitiv telefon din istorie! Chiar si persoanele in varsta fara prea multe abilitati tehnice erau capabili sa-l foloseasca fara probleme.

3. Durata lunga de viata a bateriei – bateria tinea foarte mult chiar si in cazul folosirii acestuia foarte mult, pe mine ma tinea intre 7 si 10 zile.

4. Snake – sau rama cum era cunoscut printre noi , cel mai iubit joc de pe telefon al tuturor timpurilor, lumea il indragea mai mult decat jocurile complexe din ziua de astazi.

5. Nokia tune – celebrul ringing tone era ceva deosebit iar cand se auzea un telefon sunand toata lumea se cauta in buzunar sa vada daca e telefonul sau cel ce suna!

Ce promite noul Nokia 3310?

Ca si aspect este un telefon care se aseamana cu vechiul model, are cam aceleasi curbe si forma. Totusi este un telefon total diferit si nu cred ca prea mai are multe in comun cu vechiul model decat numele si alte cateva caracteristi. Principalele functii ale acestuia sunt:

Noul Model Nokia 3310

1. Vine in mai multe culori printre care si un griu asemanator cu cel al modelului vechi, iar daca la modelul vechi se putea schimba carcasa in totalitate la acesta nu se poate schimba decat capacul din spate. Este mai usor fata de modelul din 2000 si mult mai fin. Exista varianta single SIM dar si dual SIM!

2. Bateria este foarte puternica si detasabila la fel ca la modelul anterior, are o baterie de 1200mAh care permite pana la 22 de ore de convorbiri si pana la 31 de zile in standby,  cred totusi ca aceasta caracteristica il va face sa aiba succes in special printre cei ce vorbesc mult la telefon.

3. Are un display color de 2,4 inch

4. Are o camera foto in spate nu foarte performanta si o memorie de stocare de 8Mb dar si slot pentru card microSD

5. Conexiune la internet si chiar browserul Opera. Totusi conexiunea este doar 2G ceea ce nu permite accesarea facebook sau youtube este doar pentru un us clasic de baza.

6. Snake revine la fel si cebrul Nokia tune! Acest telefon are si celebrul joc snake de data asta intr-o varianta colora foarte interesanta. Iar Nokia Tune este deasemenea disponibil pe noua versiune de data asta fiind o farianta polifonica a acestuia!

 Daca acest telefon va fi un real succes asemenea inaintasului sau nimeni nu stie doar timpul ne va zice! Totusi parerea mea personala este ca aceasta este o miscare de marketing si o incercare de reintrare pe piata dupa decaderea cauzata de parteneriatul cu Microsoft din ultimii ani! Exista zvonuri ca Nokia pregateste noi telefoane cu android de data aceasta asa ca o sa vedem ce se va intampla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *